بیماری سلیاک در زنان باردار for Dummies

سلیاک در هر سنی می‌تواند بروز پیدا کند و هیچ روشی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد.

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

همچنین ممکن است کودکان مبتلا به سلیاک جثه‌ای کوچک‌تر از حد طبیعی و بلوغ با تاخیر نیز داشته باشند. دیگر علائم رایج سلیاک در کودکان عبارتند از:

● اگر فردی مبتلا به درماتیت هرپتی فرمیس باشد، داروهایی مانند دی آمینو دی فنیل سولفون (داپسون) می تواند علائم را کاهش دهد.

● بیماری سلیاک در افراد مبتلا به سایر بیماری ها شایع تر است، از جمله:

این حالت یک وضعیت خود ایمنی است که شامل واکنش سیستم ایمنی بدن به پروتئین های گلوتن می شود.

● تغییر زودهنگام به یک رژیم غذایی بدون گلوتن می تواند از این مشکلات جلوگیری کند. آسیب روده می تواند ظرف چند هفته پس از حذف گلوتن از رژیم غذایی شروع به بهبود کند.

زایمان چیست؟ آشنایی با مراحل زایمان، مشکلات و مراقبت‌های دوران بارداری

نگهداری اصولی دانه قهوه

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

سرویس مادر و کودک – بیماری سلیاک نوعی واکنش خود ایمنی بدن به پروتئین گلوتن است. این پروتئین در گندم، جو و چاودار وجود دارد. نوزادان و کودکان نوپای مبتلا به سلیاک، در صورت مصرف مواد غذایی دارای گلوتن، دچار مشکلاتی می‌شوند.

۲۲ مدل هایلایت جذاب جوگندمی

کلوچه و مافین فاقد گلوتن مانند مافین کدو سبز یا کدو تنبل

.برای اینکه با اطمینان بگوییم که این بیماری باعث ایا بیماری سلیاک باعث ناباروری میشود خطر مرگ زودرس در افراد می شود نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. اما پیروی از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن می تواند خطر مرگ زودرس در افراد را کاهش دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *